Uw productselectie

Makra JetCleaner

Carburateur- en gasklepreiniger - zodat de motor weer lekker loopt.

Verwijdert snel en effectief hars, olie, smerige afzetting en verbrandingsresten. Verbeter de werking van de motor en vermindert het brandstofverbruik.

Eigenschappen

  • Reinigt ventielen, zuigers en bewegende onderdelen.
  • Verlengt de levensduur van de motor.
  • Geschikt voor diesel- en benzinemotoren.

Verwerking

Reiniging injectiesystemen:
Motor warm laten lopen. Aanzuigbuis zo dicht mogelijk bij de gasklep demonteren. De reiniger ca. 10 seconden in de aanzuigopening en op de gasklep spuiten. Gasklep tijdens het reinigen met de hand openen en sluiten, hierdoor wordt de voor- en achterzijde gelijkmatig gereinigd. Bij ernstige vervuiling nogmaals herhalen. Aanzuigbuis weer monteren, motor daarna starten en enige minuten laten lopen.

Reiniging carburateur:
Motor warm laten lopen, luchtfilter verwijderen. Voor het reinigen eventueel de gas- en chokeklepkabels verwijderen. De reiniger direct in de venturi spuiten en evt. andere stuurkleppen inspuiten. Benzine toevoerleiding afklemmen en motor starten tot dat deze afslaat. Vlotterkamer volspuiten met reiniger en na 5 minuten inwerktijd de motor starten en deze ,door gedoseerd de reiniger in te spuiten, de motor laten lopen. vervolgens zonder reiniger in te spuiten de motor net zo lang laten draaien totdat deze wederom afslaat.

Log in om direct te bestellen.
Voor 15.00 uur besteld op werkdagen? De volgende werkdag geleverd!