Uw productselectie

Makra Remover

De MAKRA REMOVER is de perfecte aanvulling bij het vervangen van ruiten. Gebaseerd op heptaan, is het speciaal ontwikkeld voor de voorreiniging van de hechtoppervlakken en garandeert het een krachtige hechting. REMOVER verwijdert de siliconenresten en scheidingsmiddelresten die achterblijven bij de productie van een ruit, die doorgaans niet of slecht zichtbaar zijn, maar niettemin de hechting ondermijnen. Deze oplosmiddelsporen zijn de veroorzaker van het gros van de hechtingsproblemen bij ruitverlijmen.

Eigenschappen

  • Speciale reiniger voor het verlijmen van ruiten met het MAKRA TWO systeem.
  • Verwijdert vervuiling door siliconen en scheidingsmiddelen die ontstaat bij de productie van de ruit.
  • Realiseert een optimale hechting.

Verwerking

MAKRA REMOVER op een pluisvrije papier- of vliesdoek aanbrengen en de hecht oppervlakken grondig reinigen. Met een schone en droge doek droogwrijven. Laat de oppervlakken uitdampen alvorens verdere verwerking.

Voor het terugsnijden van de kitresten, de sponning eveneens goed reiniging met MAKRA REMOVER. Bij gevoelige oppervlakken wordt aanbevolen om tests uit te voeren. Hou de aangebroken verpakking zo goed mogelijk gesloten.

Toepassingsgebieden

De MAKRA REMOVER is optimaal op de ruitverlijmingssytemen van MAKRA, MAKRA TWO en MAKRALONG-TEC, afgestemd en is noodzakelijk voor de voorreiniging van de hechtoppervlakken. 

Log in om direct te bestellen.
Voor 15.00 uur besteld op werkdagen? De volgende werkdag geleverd!