Uw productselectie

Steraline Power Clean

Gebruiksklaar alkalisch reinigingsproduct voor universele inzet voor bijvoorbeeld werkplaats-, machine,- en voertuigreiniging. Steraline PowerClean is bijzonder geschikt voor het verwijderen van vet, olie en brandstofresten, terwijl kwetsbare oppervlakken, zoals rubber, lak en kunststof, niet worden aangetast.

Het product is milieuvriendelijk door de goed biologisch afbreekbare bestanddelen en afscheidervriendelijke eigenschapen. Ook te gebruiken in bodemreinigingsmachines en hogedruk-apparatuur.

Verwerking

Voor sterk vervuilde oppervlakken het product onverdund inzetten. Bij lichtere vervuilingen en verwerking via hogedrukapparatuur onverdund tot maximaal 1:5 verdund gebruiken.

Het product aanbrengen en al naar gelang de vervuilingsgraad in laten werken en eventueel met een spons of borstel de reiniging ondersteunen. Vervolgens grondig met schoon water afspoelen. Let op: laat het product nooit opdrogen.

Bij twijfel over de inzet van het product wordt aanbevolen uw leverancier te raadplegen dan wel het product op een onopvallende plaats te testen. Neem altijd de voorschriften in het productveiligheidsplan (MSDS) in acht.

 

 

BESTEMD VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK.

Log in om direct te bestellen.
Voor 15.00 uur besteld op werkdagen? De volgende werkdag geleverd!