Uw productselectie

Steraline Aircon BioPure

Een muffe aircogeur wordt veroorzaakt door de groei van bepaalde “slechte” bacteriën op de verdamper en in het luchtkanaalsysteem. Een desinfecterende aircoreiniger werkt vaak onvolledig, waardoor niet alle slechte bacteriën worden gedood. Dit heeft als resultaat dat de geur snel weer terugkomt en dat bacteriën mogelijk resistent worden tegen de betreffende behandeling.
STERALINE Aircon BioPure is een onderhoudsreiniger voor aircosystemen en werkt op basis van probiotische reiniging, in tegenstelling tot desinfectie. Dit houdt in dat de aircoruimte wordt gevuld met positieve bacteriën, die geen nare geur verspreiden. Deze voorkomen dat de slechte bacteriën zich verder kunnen vermenigvuldigen en leggen beslag op de beperkte voedingsbodem. Hierdoor zal na enkele dagen na de behandeling de nare geur volledig verdwenen zijn en dit effect houdt tot zes maanden na gebruik aan.

Verwerking

Sluit de ramen en deuren van het voertuig. Stel de airco in op recirculeren en open alle ventilatiekanalen. Stel de ventilatoren in op vol vermogen. Druk de knop boven op het busje Aircon BioPure volledig in en plaats dit bij de aanzuiging voor de airco, voor de passagiersstoel. Laat de ventilatie nog ca. 5 minuten lopen nadat het busje volledig is leeggespoten. Open hierna ramen en deuren.

Log in om direct te bestellen.
Voor 15.00 uur besteld op werkdagen? De volgende werkdag geleverd!