Uw productselectie

Makra Evolution C20

Sterk geconcentreerd, alkalisch reinigingsconcentraat voor universele inzet in bijvoorbeeld werkplaats-, machine- en truckreiniging. Bij de werkplaatsreiniging (vloeren en tegels) en de voertuigreiniging verwijdert de Evolution C20 uitstekend vervuilingen zoals olie, vet en remstof. 

De actieve reinigingcomponenten lossen het vuil effectief op en hebben geen verdere manuele ondersteuning nodig. Daarnaast worden kwetsbare oppervlakken, zoals lak of kunststof, niet aangetast.

Evolution C20 is milieuvriendelijk door de goed biologisch afbreekbare bestanddelen en afscheidervriendelijke eigenschappen. Zowel te gebruiken in bodemreingingsmachines als in HD-apparatuur.

Chemische samenstelling

Niet-ionische oppervlakteactieve stoffen 5-15 %, kationische oppervlakteactieve stoffen < 5%, Geurstoffen (Limonene, Citronellol, Citronellal, Citral). 

pH-waarde: ca. 12 in concentraat.

Eigenschappen

  • Krachtige reingingswerking maar zeer materiaalvriendelijk door de nieuwe molulaire opbouw.
  • Milieuvriendelijk, snelscheidend en afscheidervriendelijk.
  • Effectief en zuinig concentraat. 
  • Vrij van NTA en AOX.

Verwerking

Nooit puur gebruiken. Minimaal 1:10 voorverdunnen. 

Voertuigreiniging:  1:20 tot 1:50 verdunnen
Hogedruk: 1:10 tot 1:15 verdunnen
Motorreiniging: 1:10 tot 1:20 verdunnen
Vloerreiniging:  1:30 tot 1:100 verdunnen

Gebruik de Makra Opti-Mix (702-111) om reinigingsmiddelen snel en goed te verdunnen, om zo een optimaal efficient met de concentraten om te gaan.

De te reinigen oppervlakken bevochtigen, EVO HOT aanbrengen en kort laten inwerken. Vervolgens met veel water afspoelen. Niet op hete oppervlakken gebruiken. Niet laten opdrogen. Bij kwetsbare oppervlakken testen op een onopvallende plaats.  

Log in om direct te bestellen.
Voor 15.00 uur besteld op werkdagen? De volgende werkdag geleverd!