Uw productselectie

Makra Body C20

Makra Body C20 is niet agressief en kan daardoor veilig op elk voertuigonderdeel gebruikt worden. Het product werkt bijvoorbeeld uitstekend voor de reiniging van lakoppervlakken, kunststoffen, interieurkunststoffen en bekleding. 

Zoals de volledige C20-lijn van Makra is ook de Body C20 een snel scheidende en olieafscheider-vriendelijke reiniger die speciaal werd ontwikkeld om de wettelijk gestelde normen van 200 mg/ltr koolwaterstoffen in het afvalwater niet te overschrijden. Het product is volgens de laatste OECD normen goed biologisch afbreekbaar.

Chemische samenstelling

Anionische en niet-ionische tenside, Zoute organische zuren en Corrosie inhibitoren.

pH-waarde in geconcentreerde vorm bij 20 ºC: 8,0 ± 0,5
pH-waarde 10 %: 7,5 ± 0,5
Dichtheid: 1,09 g/ml

Eigenschappen

  • Afscheidervriendelijke allesreiniger op waterbasis.
  • Snelscheidend.
  • Goed biologisch afbreekbaar.
  • Geschikt voor handwas, hogedruk en wasstraat.
  • Breed toepassingsgebied.

Verwerking

Let op: dit product is sterk geconcentreerd en dient in een bepaalde verhouding verdund te worden voor gebruik. Gebruik het Makra OPTI-MIX doseersysteem om concentraten snel nauwkeurig te verdunnen.

Manueel
Makra Body C20 al naar gelang de vervuiling 1:30 verdunnen. Bij zeer sterke vervuilingen mag de reiniger tot 1:5 worden verdund. Op de te behandelen delen sproeien en al naar gelang de vervuiling laten inwerken. Met water wegspoelen.

HD-apparatuur
Het product puur aanzuigen en de dosering aan het apparaat instellen. De druk mag niet hoger zijn dan 50 bar en de temperatuur niet hoger dan 50 ºC omdat er anders mogelijk emulsievorming in het water kan optreden.

Wasstraat
Reiniger dan puur aanzuigen en de dosering aan het apparaat instellen. Bij correcte afstelling is het verbruik ca. 20 ml / voertuig.

Log in om direct te bestellen.
Voor 15.00 uur besteld op werkdagen? De volgende werkdag geleverd!