Uw productselectie

Makra Betonlöser

Krachtige zure reiniger voor de vlotte verwijdering van beton-, cement- en kalkresten. Bevat speciale roestwerende bestanddelen. Zeer geschikt voor de reiniging van bijvoorbeeld betonmixvoertuigen, machines en gereedchappen.

Eigenschappen

  • Zeer krachtige zuurbasis voor maximaal resultaat.
  • Ondersteunt de roestwering van de gereinigde oppervlakken.
  • Geschikt voor de reiniging van betonmixervoertuigen- en machines, gereedschappen, ketels, enzovoorts.

Verwerking

Gebruik te allen tijde beschermende handschoenen en oogbescherming. 

Breng het product met een borstel of schrobber naar gelang van de vervuiling puur tot 1:10 verdund aan op het vervuilde oppervlak. In laten werken en vervolgens grondig afspoelen met water. De handeling eventueel herhalen bij zeer hardnekkige aanslag. 

Zorg altijd voor voldoende ventilatie, in het bijzonder bij het gebruik in ketelinstallaties. Niet op hete oppervlakken gebruiken en niet laten opdrogen. Test het product altijd op een onopvallende plek.

Toepassingsgebieden

Let op:

Gebruik het product niet op zuurgevoelige oppervlakken, zoals aluminium, chroom, messing of andere oppervlakken waarvan mag worden aangenomen dat deze beschadigd kunnen raken door het gebruik van een dergelijk product. 

Bij twijfel dient informatie ingewonnen te worden bij uw leverancier en moet het product op een onopvallende plaats getest worden.

Log in om direct te bestellen.
Voor 15.00 uur besteld op werkdagen? De volgende werkdag geleverd!