Uw productselectie

MAKRA UBS Aqua

UBS AQUA is een milieuvriendelijke, watergebaseerde bodembescherming met goede anticorrosieve eigenschappen en uitstekende weerstand tegen steenslag. Vanwege de speciale formule is dit product geoptimaliseerd voor het klimaat en kan het gemakkelijk worden aangebracht tot -10 ° C. Het product bevat ongeveer 5% VOC-gehalte.

Met verf/lak op waterbasis kan het product worden overschilderd na een korte droogtijd (kleurverandering van grijsblauw naar zwart Andere verven/lakken na volledige droging. Vanwege het grote aantal coatingsystemen zijn voorlopige tests noodzakelijk.
UBS AQUA kan ook worden geschuurd.


• Op waterbasis
• Milieuvriendelijk
• Sneldrogend
• Goede corrosiebescherming • Goede hechting
• Met kleurindicator
• Geurarm


Verwerking

Voor gebruik moet het blik voorzichtig worden geschud. UBS AQUA wordt aangebracht met behulp van de BODY-GUN, de optim-ale spuitafstand is ongeveer 20-30 cm en bij een luchtdruk van 2-5 bar (afhankelijk van de structuur). Afhankelijk van de toepassing kan het product ook worden verdund met water. Verontreinigde oppervlakken en vuile apparatuur onmiddellijk met water reinigen.

DROGING:

UBS AQUA droogt op kamertemperatuur. De droogtijd verandert afhankelijk van de temperatuur en de laagdikte. Voor snellere droging adviseren wij een luchtcircultie bij 30-35 ° C. Na ca. 10 minuten aandrogen is drogen in de oven of IR van max. 60 ° C mogelijk.

OVERSCHILDERBAAR:

Na een korte droogtijd kan het product worden overschilderd met in de handel verkrijgbare verven op waterbasis en na volledige droging met verf op oplosmiddelbasis. Tot 30% mengbaar met watergedragen verven. Tot 10% is het mengsel met
de BODY GUN aan te brengen. Met meer dan 10% van het verfmengsel en aanbrengen met het BODY-GUN is er de mogelijkheid dat structuurvorming niet haalbaar is.

Log in om direct te bestellen.
Voor 15.00 uur besteld op werkdagen? De volgende werkdag geleverd!