Uw productselectie

Makra Action Remover

Deze speciale reiniger vereenvoudigt de verwijdering van lijmresten, kitten en harsproducten. Zo wordt de ACTION-REMOVER veel gebruikt voor het demonteren van verlijmde onderdelen en de verwijdering van stickerresten. Het product laat geen sporen na en tast de meeste ondergronden van metaal, kunststof en lak, niet aan.

Perfect te gebruiken voor het verwijderen van vers aangebrachte kit (MS, PU, POP, ruitenkit, etc.) en voor het reinigen cq. ontvetten van ondergronden. Bovendien is de ACTION-REMOVER inzetbaar als afstrijkmiddel voor kitproducten.

Eigenschappen

  • Universele hulp bij het restloos verwijderen van lijmresten en stickers
  • Verwijdert teerresten en kouwgom
  • Handig kapilaarrietje voor moeilijk bereikbare plaatsen
  • Ideaal voor de demontage van verlijmde delen

Verwerking

Ondergrond inspuiten en het vuil direct met een schone doek verwijderen.  De behandelde oppervlakken altijd met een schone doek nawrijven. Houd na de reiniging een uitdamptijd van 5 minuten in acht. 

Bij gevoelige oppervlakken adviseren wij om het product altijd op een onopvallende plaats te testen. Bij twijfel over de inzet van het product in een bepaalde toepassing raden wij aan om vooraf een test uit te voeren of informatie bij de leverancier in te winnen.

Log in om direct te bestellen.
Voor 15.00 uur besteld op werkdagen? De volgende werkdag geleverd!