Uw productselectie

SensiEcoNut

SensiEcoNut

 • Gemaakt met fijngemalen natuurlijke schuurmiddelen van walnootschalen

 • Met amandelolie en natuurlijke kokosvetzuur voor een hoge vochtinbrengende werking in de huid

 • pH-huidneutraal, zonder parabenen, siliconen en oplosmiddelen

 • Dermatologisch getest op de gevoelige huid en zeer goed gewaardeerd

  Milieuvriendelijke handwaspasta voor zware vervuiling met natuurlijke schuurmiddelen van gemalen walnootschalen. Biologisch afbreekbare Handwaschpaste voor de frequente handwas met geïntegreerde refatting, vooral goed voor de gevoelige

  huid. Verwijdert hardnekkig vuil zoals olie, vet, teer, verf, kleefmiddelen en afdichtmiddelen (zoals PU) enz. Combineert het hoogste reinigend e ect met zeer goede huidcompatibiliteit door hoogwaardige en milieuvriendelijke ingrediënten.

  GOEDE HANDREINIGING MET GEÏNTEGREERDE TERUGVETTING - OOK GESCHIKT VOOR ZEER GEVOELIGE HUID

  Regelmatig de hand gewassen in het dagelijks werk beschadigd de huid. Een zachte maar toch grondige handreiniging is daarom

  belangrijk, met name om het risico op huidziekten op het werk te minimaliseren. Met zijn hoogwaardige en huidvriendelijke ingrediënten is SensiEconut ideaal voor de dagelijkse reiniging van de gevoelige huid.

  HUIDVRIENDELIJKE SCHUURKORRELS VAN WALNOOTSCHALEN
  SensiEconut bevat huidvriendelijke, ronde korrels gemaakt van natuurlijke, gemalen walnootschalen die het milieu niet vervuilen en geen afvoer verstoppen. 

   

Eigenschappen

MILIEUVRIENDELIJK RECEPT SensiEconut

reinigingsprestaties met zeer goede huidcompatibiliteit. De handwaspasta bevat natuurlijke suikersurfactanten, amandelolie, kokosnootvetzuren, natuurlijke wrijvingmiddelen en natuurlijke verdikkingsmiddelen. Het product vermindert plastic afval door de kunststofvrije formulering. Het product is bekroond met het EU-ECOLABEL.

TERUGVETTENDE NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
SensiEconut bevat natuurlijke kokosnootvetzuren en amandelolie, die uitdroging van de huid tegengaan.

NATUURLIJKE PARFUMS

De gebruikte parfums zijn milieuvriendelijk en bevatten weinig allergenen.

GEBRUIKSAANWIJZING
SensiEconut in de vuile handen zacht inwrijven totdat het vuil oplost. Voeg een beetje water toe en was. Spoel vervolgens grondig na. 

Log in om direct te bestellen.
Voor 15.00 uur besteld op werkdagen? De volgende werkdag geleverd!