Uw productselectie

Makra SensiLotion

Vochtinbrengende en herstellende huidlotion voor de geirriteerde en beschadigde huid. Door de hoogwaardige natuurlijke ingrediënten blijft de huid gezond en verzorgt, ondanks de belasting die met het werk verbonden is. 

Makra SensiLotion vult het verloren gegane vocht in de huid weer aan. De natuurlijke bestanddelen versterken het afweersysteem van de huid bij elke behandeling. 

Chemische samenstelling

Met alpha-bisabolol (de werkzame stof in kamille), natuurlijke en natuur-gebaseerde olieën, vitamine A, vitamine E, provitamine B5 (dexpanthenol) en keratine. 

Eigenschappen

  • Trekt snel en restloos in de huid
  • Siliconenvrij
  • pH-huidneutraal
  • Dermatologisch getest als met "zeer goed" beoordeeld

Verwerking

Gebruik voor alle 1000 ml. dispenserverpakkingen de Makra Sensibelle Infrared Dispenser. Voor de 2000 ml. dispenserverpakkingen is de Makra Dermatic Dispenser geschikt. 

Verwerking Makra SensiLotion:

Breng Makra SensiLotion direct na het reinigen van de handen op de huid aan en masseer het product goed in. Zorg ervoor dat ook de kwetsbare huid tussen de vingers, de nagelriemen en eventueel de polsen en onderarmen goed ingesmeerd worden. 

Makra SensiLotion is ook zeer geschikt voor de geirriteerde gezichtshuid. Vermijd hierbij de oogcontouren en voorkom inname van het product.

Makra SensiLotion is het juiste alternatief voor Makra ProSkin Lotion.

Log in om direct te bestellen.
Voor 15.00 uur besteld op werkdagen? De volgende werkdag geleverd!