Uw productselectie

Hoe werkt de navigatie in de online catalogus?

Navigeren met de categoriefilter

Aan de linkerzijde ziet u een lijst met productcategorieƫn. Elke categorie kan worden aan- en uitgevinkt om de producten zichtbaar te maken. U kunt hiermee ook meerdere categorieƫn tegelijk aanvinken, als u niet zeker weet waar u een product moet zoeken.

De zoekfunctie gebruiken

U kunt ook gebruik maken van de zoekfunctie, rechtsboven in beeld. Als u hier een trefwoord intypt, verschijnen de relevante producten direct in een lijst onder het zoekveld. U hoeft daardoor niet op enter te drukken om de resultaten op te vragen.

Uw producten / shortlist

Alle producten die u in het verleden via de webwinkel besteld heeft, worden automatisch opgenomen in uw favorietenlijst, zodat u nooit naar deze artikelen hoeft te zoeken. Daarnaast kunt u zelf producten toevoegen aan deze lijst. Uw persoonlijke shortlist vindt u links, onder het winkelwagentje.

Faxbestellijst

Als u niet altijd een computer bij de hand heeft, is de faxbestellijstfunctie een handige optie. Hiermee wordt automatisch een handig printbaar pdf-bestand gegenereerd van uw persoonlijke shortlist, in de vorm van een bestelformulier. U vult gewoon de gewenste productaantallen in en faxt het formulier naar 077-4742511. Wij zorgen voor de verdere afhandeling en u geniet gewoon van de 2% internetkorting.

Bij eventuele verdere vragen staan we u graag te woord via de gegevens op de contactpagina.