MULTIPLEX AQUA

LONGLIFE SMEERMIDDEL OP WATERBASIS

UBS Aqua

Bodembescherming op waterbasis

STERALINE AIRCON BIOPURE

Aircoreiniger op probiotische basis

POWERFUEL

Brandstofsysteemreiniging

MAKRASTORM

Krachtige alkalische velgenreiniger

SensiEconut

Duurzame handwaspasta met EU Ecolabel

Ecovista

Milieuvriendelijke glasreiniger met EU Ecolabel

Makra EcoStation

Milieuvriendelijke doseeroplossing voor het verdunnen van reinigingsconcentraten

MAKRA nieuwsbericht

Aantoonbare kwaliteit brengt succes

Makra – de zekerheid van aantoonbare kwaliteit

Volledige klanttevredenheid is sinds jaar en dag het devies van Makra. Om dit waar te maken is hoge kwaliteit op alle vlakken van de bedrijfsvoering noodzakelijk. Om er zeker van te zijn dat onze maatstaven behaald worden, laten wij onze bedrijfsdisciplines onafhankelijk toetsen door de TÜV.

Servicekwaliteit
Een nieuwe mijlpaal op het gebied van klanttevredenheid was het behalen van het TÜV certificaat “Service Quality”. Behalve de gebruikelijke servicecriteria, worden de klachtenafhandeling en de kwalificaties van onze mensen beoordeeld. Met een aanbevelingsscore van 88% is ons team met vlag en wimpel geslaagd.

Duurzaamheid
Daarnaast wordt Makra vanuit het Duitse WHG, vergelijkbaar met de Wet Milieubeheer in Nederland, officieel erkend als specialist op het gebied van afvalwaterbeheer. Vanuit deze positie nemen wij het initiatief om klanten met een olie-afscheider te adviseren over de wettelijke vereisten en besparingsmogelijkheden op dit vlak, ook in de Benelux.

Product en proceskwaliteit.
Al in 1996 heeft Makra zich gecertificeerd volgens het kwaliteitsmanagementsysteem DIN EN ISO 9001:1994, wat de actuele norm was in die tijd. Met een sterke focus op de klanten en de bedrijfsprocessen, is de kwaliteit van onze bedrijfsvoering door de jaren heen alleen maar verder gegroeid. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het behalen van het kwaliteitscertificaat DIN EN ESO 9001:2008 in oktober 2009.

De onderliggende certificaten doen wij u met alle plezier toekomen!

« Terug naar nieuwsoverzicht