MULTIPLEX AQUA

LONGLIFE SMEERMIDDEL OP WATERBASIS

UBS Aqua

Bodembescherming op waterbasis

STERALINE AIRCON BIOPURE

Aircoreiniger op probiotische basis

POWERFUEL

Brandstofsysteemreiniging

MAKRASTORM

Krachtige alkalische velgenreiniger

SensiEconut

Duurzame handwaspasta met EU Ecolabel

Ecovista

Milieuvriendelijke glasreiniger met EU Ecolabel

Makra EcoStation

Milieuvriendelijke doseeroplossing voor het verdunnen van reinigingsconcentraten

After-sales

Milieu - Concepten - Producten

Dit zijn de strategische bouwstenen waar Makra sinds 1988 succesvol aan vasthoudt.  

Wij zijn leverancier van chemische verbruiksproducten van hoge kwaliteit op het gebied van effectiviteit, gebruiksveiligheid en duurzaamheid. Ons proactieve netwerk van OEM-productiepartners is uniek en verschaft doorlopend toegang tot nieuwe technologieën en best-practices. Deze vormen het fundament van het Makra assortiment en stellen ons in staat om voorop te blijven lopen in onze kwaliteitswaarden.

Door de individuele producten onderling af te stemmen en te bundelen in concepten, biedt Makra een compleet antwoord op veel voorkomende cases: het uitrusten van een wasstraat inclusief het onderhoud van de olie-afscheider, het inrichten van een werkplaats of poetsafdeling, het uitrusten van een mobiele technische dienst of installeren van een compleet huidbeschermingssysteem.

U kunt deze trajecten van A tot Z uit handen geven aan onze account manager, die uw vaste partner is voor alles omtrent Makra. Het Nederlandse team van account managers is in vaste dienst en kent vrijwel geen verloop, waardoor u verzekerd bent van een lange samenwerking met dezelfde, ervaren mensen, waarbij de relatie voorop staat.

Een groot deel van ons assortiment vindt u terug op deze website. Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten of dienstverlening? Neemt u alstublieft contact met ons op, zodat we u snel kunnen helpen.

Care4Car Seminar 2013