MAKRASTORM

Krachtige alkalische velgenreiniger

Makrakraft

Intensiefreiniger voor het complete interieur.

SensiEconut

Duurzame handwaspasta met EU Ecolabel

Makra Evo Hot

Hoogwaardige vloerreiniger in concentraat - Met EU Ecolabel

Makra Ecolution

De eerste ECOLABEL gecertificeerde alkalische powerreiniger.

Ecovista

Milieuvriendelijke glasreiniger met EU Ecolabel

Makra EcoStation

Milieuvriendelijke doseeroplossing voor het verdunnen van reinigingsconcentraten

MAKRA nieuwsbericht

Makra Care 4 Car

Het Makra Care4Car-concept omvat alle producten en hulpmiddelen om het interieur en het exterieur van voertuigen mee te verzorgen.

Om dit productassortiment naar het hoogste kwaliteitsniveau te tillen, is Makra een exclusief partnerschap aangegaan met de officiële Duitse vakvereniging voor autopoetsers, het Bundesverband Fahrzeugaufbereitung (BFA). Deze vereniging vertegenwoordigt de belangen van de vakmensen op het gebied van scholing en productontwikkeling. Door het aanbieden van nieuwe producten op verzoek van de BFA, dicht Makra in één stap het gat tussen de technologische vooruitgang en de eindgebruiker.Tijdens periodieke bijeenkomsten worden de productinnovaties van Makra besproken en de wensen en eisen van de markt in kaart gebracht.

Deze samenwerking heeft onder meer geleid tot de ontwikkeling van de unieke producten Makrapido Heavy Cut & Polish polijstpasta en het Makra Polyseal lakpantser. Het hele Care4Car assortiment biedt een bijzondere productkwaliteit tegen een verassend concurrerende prijs.

Vraag uw vaste accountmanager naar een vrijblijvende demonstratie bij u op locatie!

« Terug naar nieuwsoverzicht